Natuurlijk thuis door vedische architectuur

gezondheid -  welzijn - groei - succes

Weet je dat het ontwerp van je huis bepaalt of je je daar thuis voelt? Vedische architectuur hanteert richtlijnen voor het ontwerpen en bouwen van woningen die gezondheid en welzijn bevorderen en persoonlijke ontwikkeling en succes ondersteunen.

Uniek ontwerp voor ideale woning

Het doel van vedische architectuur is een leefomgeving te scheppen die de gezondheid, het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de bewoner ondersteunt. Dit doel wordt bereikt door gebruik te maken van de ontwerp- en bouwrichtlijnen van Maharishi Vastu Architectuur. Deze bouwmethode zorgt ervoor dat de woning harmonieert met de natuur, waardoor als vanzelf de bewoner wordt ondersteund in alle facetten van zijn dagelijks leven.

 

Bij het ontwerpen en bouwen van een woning wordt onder andere rekening gehouden met de juiste ligging, de juiste oriƫntatie, de juiste verhoudingen en de juiste plaatsing van de vertrekken en worden natuurlijke, niet-toxische materialen toegepast.

 

Dat deze bouwwijze werkelijk dit resultaat oplevert, blijkt uit de ruime ervaring met duizenden gerealiseerde gebouwen en woningen in tientallen landen, waarbij de verwachtingen van de bewoners werden waargemaakt of zelfs overtroffen.

Informatie vedische architectuur

Uw eigen natuurlijk thuis

klassiek

traditioneel

modern

Voor meer informatie over Maharishi Vastu Architectuur, ga naar de website
http://www.maharishivastu.org/

>>

Voor meer informatie over Maharishi Vastu Architectuur (ook wel Sthapatya Veda genoemd) bekijk de promotie-video en de artikelen.

>>

Ontwikkelingsmaatschappij Fortuinlijk Wonen B.V.

Ontwikkelingsmaatschappij Fortuinlijk Wonen B.V.